OBRES DE REPERTORI AMB ARS AUREA SONORA:Sonata For Clarinet Solo, op. 41

Miklós Rózsa (1907-1995)


Concert per a flauta, clarinet i corda,

Hermann Haller (1914-2002)


Concert n2 per a Clarinet en Fam, op. 73

K.M. von Weber (1786-1826)


Quintet en Si m., op. 115

Johannes Brahms

(1833 - 1897)

CARLES PERTEGAZ (CLARINET):


Nascut a Barcelona inicia els estudis de clarinet amb el clarinetista Josep Carbonell, obté el títol superior al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i realitza estudis de perfeccionament a l´Escola de Música de Barcelona amb el clarinetista Joan Enric Lluna i música de cambra amb el director Jordi Mora.És llicenciat per la Guildhall School of Music and Drama of London. Obté el Postgraduate Orchestral Trainning a la Royal Academy of Music de Londres amb Nicholas Rodwell, Angela Marlsbury, on també assisteix a classes magistrals amb Michael Collins, Andrew Marriner i Thea King.Més tard amplia estudis interpretatius a la Hochschule für Musik d´Augsburg amb el clarinetista Harald Harrer, on a més és solista amb la Kammerorchestra d´Augsburg i finalment obté el Postgrau a l´Esmuc amb Joan Enric lluna. També ha rebut classes magistrals de José Luis Estellés, Enrique Pérez Piquer, Michael Lethiec,Vicent Alberola...Forma part en les orquestres Jove Orquestra Simfònica de Catalunya i Brückner Akademie Philarmonische.

Amb el Trio Kronos obté una Menció Honorífica en el "Primer Palau" del Palau de la Música i el segón premi en el concurs Ciutat de Manresa.

Ha col.laborat amb l´ Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, l´OBC, Simfònica del Vallès, Orquesta Sinfónica de Castilla y León, Barcelona216, Orchestre de la Catalogne, Orquestra de Cambra de Granollers, i ha treballat amb directors com Sir Colin Davis, Lutz Köelher, Christopher Hogwood, Peter Shneider, David Marshall, Antoni Ros-Marbà, Josep Pons, Jordi Mora entre d´altres.

És membre fundador del Ensemble Instrumental de Barcelona i membre del Ensemble Eklecson.

L'any 2.009 participà en una gira de concerts a Catalunya, dedicada al compositor hongarès Miklós Rózsa, de qui interpretà laSonata for Clarineto Solo.

El novembre de 2.012 participà en la IV Gira de Concerts del Liverpool String Quartet als Països Catalans, amb el Quintet per a Clarinet i Quartet de Corda, de Johannes Brahms.

Actualment és professor al Conservatori de Música d´Igualada, professor resident en els cursos especialitzats de CanfrancPirineus i Riba-roja de Túria (València).

Ha enregistrat per al segell Columna la peça concertant per a clarinet solista i ensemble instrumental del compositor Jesús Rodríguez Picó "Barcelona Revisited".